Kontorsgruppen växer

- Kontor i Boden och telefonisatsning breddar verksamheten.
 

Kontorsgruppen växer och vässar sin service med ett nyöppnat kontor i Boden och satsning på företagsväxlar. 

– Vi har mer än femdubblat styrkan på bara 13 år. Vår helhetslösning har visat sig vara attraktiv för kunderna, säger Mats Khan, vd.

 

Andreas Berg, Kontorsgruppen.
Andreas Berg, Kontorsgruppen.


Under förra året har Kontorsgruppen ökat omsättningen med sju miljoner kronor och nyanställt fem personer. 

– Det har gett oss förutsättningar att öppna ett tredje kontor i länet, säger Andreas Berg, ansvarig för det nya Bodenkontoret som ligger på Torpgärdans industriområde i Boden.

Satsningen ger företagets kunder i Boden en bättre och snabbare service. Kontoret rymmer både ett lager med de vanligaste förbrukningsvarorna och ett showroom, som visades för alla som besökte invigningen förra veckan.

En annan nyhet är att Kontorsgruppen nu erbjuder telefoni med olika tjänsteleverantörer men även med operatörsoberoende växellösningar.

– Det är ännu en viktig pusselbit i vår strävan efter att lösa helheten för våra kunder, säger Andreas Berg och påpekar att företaget sen tidigare erbjuder helhetstjänster med lokal service i allt ifrån dokumenthantering, kassasystem och IT-tjänster, till kontorsvaror, inredning och kaffeautomater. Något som Kontorsgruppen är unika med i hela norra Sverige.

Kontorsgruppen är ett Norrbottensägt företag med 27 anställda och kontor i Luleå, Boden och Gällivare. Företaget omsatte 47 miljoner kronor under 2016 och räknar med att fortsätta växa under de kommande åren. Kontorsgruppen söker just nu efter mer personal och nyligen slöts ett rikstäckande avtal med Sveaskog.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter