Nya konceptet - en kassasuccé

- Nu är Kontorsgruppen störst i Norden och vill växa ännu mer

Från vänster: Kurt Henriksson, Mats Khan, Robin Dorand och Hasse Ericsson
Från vänster: Kurt Henriksson, Mats Khan, Robin Dorand och Hasse Ericsson

En rekordökning av antal sålda kassasystem ger Kontorsgruppen utmärkelsen Årets partner och möjligheten att växa.

–Vi kommer att utöka säljstaben och fortsätta att jobba med vårt nya koncept där IT- , kassa och säljteam jobbar tajt ihop, säger VD Mats Khan.

 
På bara ett års tid har Kontorsgruppen rest sig  till bäst i Norden avseende system för kassahantering.

–Vi har inte varit bäst i klassen på kassasystem förut, men med ett nytt koncept har vi på kort tid vänt trenden och nu kommer vi att behöva utöka personalstyrkan, säger Mats Khan, VD Kontorsgruppen, som i dag är Nordens största återförsäljare av kassasystem för Sharp Business Systems.

Fokus på kärnverksamheten
Framgångsformeln är, enligt Khan, att Kontorsgruppen börjat använda sig av den helhetslösning som Sharp erbjuder, där alla komponenter – från kassaapparat till kortläsare – pratar samma språk.

–Tidigare plockade vi ihop delarna från olika leverantören och vi skötte all support själva. Det fungerade inte klockrent, säger Khan och berättar att den nya supporten är blixtsnabb och effektiv och sköts av Sharp, vilket gör att Kontorsgruppens säljare kan ägna sig åt säljarbete och teknikerna åt nyinstallation. Istället för att lösa akuta problem.

Sälj och IT jobbar ihop
–Dessutom har vi sedan ett år tillbaka ett nytt arbetssätt där säljare och tekniker från vår IT-avdelning jobbar tätt ihop. En kassa är ju så mycket mer än en kassaapparat i dag, det krävs avancerade IT-lösningar för att allt ska fungera felfritt.

Kontorsgruppen har i dag 25 anställda och erbjuder allt ifrån dokumenthantering, kassasystem och IT-tjänster, till kontorsvaror, inredning och kaffeautomater.

Förutom priset som Årets partner fick företagets säljare Kurt Henriksson ta emot pris som Årets säljare av företagets samarbetspartner Sharp.
 
Motivering till priset som Årets partner:
”Med ny ledning och nytänkande har man på rekordtid nått fantastiska resultat. Detta genom att förtydliga fokus och ökad produktkunskap. En makalös prestation på alla nivåer!” 
Motivering till priset som Årets säljare:
”Med stor självsäkerhet, lugn och naturlig pondus är han det självklara valet för kunden. Ett makalöst resultat!” 

För mer information, kontakta:
Mats Kahn
VD
telefon: +46 (0)920 52 99 16, +46 (0)76 677 58 41
mats.khan@kontorsgruppen.com

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter