Välkommen på Öppet hus!

Boka in den 7 oktober och ta med företaget på en heldag med mingel, visning, middag och musik! Väljer du att endast besöka ett av eventen går det naturligtvis också bra!

ÖPPET HUS!
Mingel, visning och mat hos oss på Kontorsgruppen!
Vi på Kontorsgruppen berättar mer om om våra lösningar som helhetsleverantör inom allt som rör kontoret - och hur vi på bästa sätt kan ge dig och ditt företag en lösning som är både modern och kostnadseffektiv. 

Tillsammans med våra leverantörer berättar vi om det allra senaste inom IT-samordning, dokumenthantering, kassasystem, kaffemaskiner mm... (ja, vi bjuder naturligtvis också på bästa kaffet!).

Vår egen grillmästare (och kassatekniker!) Hasse Ericsson bjuder på helstekt ren - och vi anordnar även en tävling där du kan vinna fina priser!

Plats: Barngårdsgatan 14, Luleå.
Tid: Kom när du vill mellan 11-16

ANMÄLAN & MER INFORMATION
Mats Khan, tel: 0920-52 99 15 mats.khan@kontorsgruppen.com


MIDDAG & MUSIK!
Middag och rockshow på Kulturens hus!
Ett tips för kvällen är att besöka Kulturens hus där vår egen Magnus Nordlund håller en hyllningskonsert med tolkningar av våra största artister som Elvis, Tina Turner, Joe Cocker m. fl. Det blir drag - det kan vi lova! 

Plats: Kulturens hus
Tid: Middag 18.00, konsert 20.00
Pris: Middag 395 kr, show 380 kr (ink. moms) 

Boka biljetter
www.ticketmaster.se/event/magnus-nordlund-biljetter/437511
Frågor? Ring Magnus 070-341 56 26.

Delägare och säljare på Kontorsgruppen men även rockstjärna och underhållare av stora mått. Känd från bla Sikta mot Stjärnorna och Western Farm. Träffa vår egen Magnus Nordlund med gäster på Kulturens hus den 7 oktober.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter